Offertes ontvangen | Snel en makkelijk meer omzet

Op zoek naar nieuwe klanten? Bij Verbouwkosten.com krijgen we elke dag aanvragen van klanten die een vakman nodig hebben voor allerlei renovatiewerken zoals het plaatsen van isolatie, zonnepanelen, kozijnen, dakwerken enz. Help je deze potentiële klanten graag verder? Ontdek hoe Verbouwkosten je kan helpen.

Ontvang aanvragen van potentiële klanten

Sluit je aan bij ons Verbouwkosten-netwerk en ontvang nieuwe klanten in je inbox! Vertel ons wat voor een klanten je zoekt en in welke regio. Wij sturen je enkel aanvragen van potentiële klanten met een aankoopintentie. Elke aanvraag bellen we namelijk op voor een kwaliteitscontrole. Je kan flexibel stoppen of pauzeren zonder kosten.

Zo kan Verbouwkosten je bedrijf helpen groeien

Zoek je klanten in je provincie of heel Nederland? Bepaal zelf uit welke regio en voor welke specifieke activiteit(en) je klanten wilt.

Kwaliteit staat bij ons voorop. We bellen de aanvragen na en sturen je enkel de prospecten door die werkelijk een aankoopintentie hebben.

Bij Verbouwkosten geniet je van een persoonlijke aanpak. Een week ziek of op vakantie? Wij zijn flexibel en pauzeren je campagne. Ook als je geen klanten meer wilt ontvangen kan je gemakkelijk stoppen zonder kosten.

We kiezen steevast voor een duurzame samenwerking die voor beide partijen winstgevend is en zorgen ervoor dat je sterker staat op de markt. Je staat steeds in contact met een vaste accountmanager die je begeleidt en helpt.