Wij helpen je op weg naar jouw droomwoning

Wat doet Verbouwkosten?

Verbouwkosten is een onderdeel van Bobex, en werkt als een soort datingsite: wij brengen vraag en aanbod bij elkaar. Particulieren en bedrijven kunnen bij ons gratis aanvragen indienen om offertes op maat te ontvangen voor diverse producten en diensten. Leveranciers en specialisten geven aan wat ze precies doen en welke klanten ze zoeken. Verbouwkosten zorgt voor de perfecte ‘matching’ tussen de ideale klanten en de ideale leveranciers.

Offertes gezocht? Zo werkt het

Zoek de producten of diensten waarvoor je een specialist nodig hebt, zoals zonnepanelen, dakbedekking of warmtepompen. Met meer dan 40 sectoren is de kans groot dat wij je kunnen helpen. Vul vervolgens het formulier in.

Binnen 48 uur bellen we je om je aanvraag te voltooien en sturen we je aanvraag door naar de beste specialisten. Zij nemen vervolgens contact met je op en bezorgen je een gratis offerte op maat. Je kunt vrijblijvend vergelijken.

Wij brengen je dus in contact met dienstverleners, en jij beslist zelf met wie je wel of niet wilt samenwerken en onder welke voorwaarden. Om je te helpen bij je keuze kun je de beoordelingen van eerdere gebruikers over de specialisten bekijken. Na afloop kun je zelf ook een beoordeling geven.

Verbouwkosten is een neutrale tussenpersoon en verkoopt zelf geen producten. Onze rol is beperkt tot het in contact brengen van de partijen. Onze diensten zijn gratis, maar om dit te kunnen behouden, ontvangen wij vergoedingen van de aanbieders die we met je in contact brengen.

Klanten gezocht? Groei met Verbouwkosten

Naast een virtuele marktplaats, is Verbouwkosten ook het ideale instrument om online te prospecteren. Wij helpen namelijk duizenden bedrijven om snel en eenvoudig nieuwe klanten te vinden door online marketingcampagnes te lanceren.

Elke aanvraag van onze bezoekers wordt vervolgens handmatig gevalideerd zodat deze zeker overeenkomt met de competenties en de voorkeuren van onze aanbieders. Zo helpen we duizenden bedrijven te groeien en hun omzet te verhogen. Misschien kunnen wij ook een boost geven aan jouw bedrijf?

Wie we zijn

Ons team staat voor je klaar met tips voor jouw verbouwing. Door offertes aan te vragen kun je prijzen vergelijken van bedrijven bij jou in de buurt. Wij brengen je vervolgens in contact met een ervaren specialist die jou kan helpen met je (ver)bouwproject!

team-jean-louis-2.jpg
team-dick-2.jpg
team-joey.jpg

team-ruben-1.jpg
team-jasper-1.jpg
placeholder.jpg

team-jan-1.jpg
team-lisanne.jpg
placeholder-1.jpg

geert-jan.jpg
team-bram.png
placeholder.jpg

Adres

Siloweg 642
5222 BM
‘s-Hertogenbosch

KvK-nummer: 61583669
BTW-nummer: NL854401982B01
Rabobank NL32RABO0194319482 ten name van Verbouwkosten
BIC RABONL2U

Best beoordeeld

Tip 1 Kozijnen/Kunststof kozijnen
Tip 2 Dakkapel of dakraam?
Tip 3 Warmtepomp, zuinig verwarmen
Tip 4 Spouwmuur isoleren: een handige checklist
Tip 5 Zonnepanelen, op tijd terugverdiend
Tip 6 Keuken
Tip 7 Besparen met dakisolatie