Beste zakelijke koffiemachine | Voor kleine en grote bedrijven

De beste koffieautomaat op werk zorgt voor een kop koffie waar iedereen van geniet zodat ze vrolijker zijn op het werk, meer gedaan krijgen en de klanten ook vrolijker worden.

beste zakelijke koffiemachine

Wat kost een professioneel koffiezetapparaat op kantoor?

Er zijn verschilleden soorten koffieapparaten zoals bijvoorbeeld een koffiemachine op waterleiding, de prijzen lopen daardoor ook behoorlijk uiteen. Zo zijn er simpele modellen die voor zo’n € 200,- verkrijgbaar zijn, maar evengoed modellen die wel € 8.000,- kunnen kosten. De gemiddelde kostprijs voor volautomatische koffiezetapparaten is € 672,37. Ook is er nog wat goed nieuws: er zijn regelmatig aanbiedingen. Om hiervan te profiteren en zeker te weten dat je geen interessante aanbiedingen over het hoofd hebt gezien, vraag je het best de offertes aan. Hiermee krijg je een uitgebreid overzicht van alle hoogwaardige modellen die verkrijgbaar zijn.

Offertes ontvangen?
Vergelijk de verschillende voorstellen en kies de offerte die het best bij je past!
arrow Vergelijk de offertes

Wat kun je zakelijk kopen?

Een groot voordeel waar je als bedrijf gebruik van kunt maken is het feit dat je bepaalde zaken zakelijk kunt aankopen. Zo zijn er verschillende dingen die zakelijk aangekocht kunnen worden, namelijk: 

Koffiezetapparaat & espressomachine

Veel bedrijven investeren in kwalitatieve koffiemachines om hun werknemers en klanten van goede koffie te voorzien. Dit kan variëren van een espressomachine tot een melkopschuimer. De kosten hiervan kunnen als zakelijk worden beschouwd.

Bonen

Ook de koffiebonen kunnen zakelijk aangekocht worden. Aangezien dit regelmatig aangekocht dient te worden is het dan ook fijn dat dit van de belasting weggeschreven kan worden. Veel bedrijven kiezen er voor om bonen in grote hoeveelheden aan te kopen. Hiermee profiteren ze dus niet alleen van het wegschrijven van zakelijke uitgaven, maar ook van schaalvoordelen.

Eenvoudige koffieautomaat huren

Een eenvoudige koffieautomaat is al te leasen vanaf ongeveer €30,- per maand. Denk dus bij de koffieautomaat prijs ook aan de bijkomende kosten. Denk aan de bekertjes, suiker, melk en natuurlijk de koffie van de beste koffieautomaat bedrijf zelf.

Offerte

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Beschrijf je project
1*. Aantal kopjes per dag
2*. Soort koffiemaling?
3*. Branche
4*. Omschrijving
5. Voeg foto’s en/of bijlagen toe (Optioneel)
Upload
Uploading…
Done!
Error! .
Je gegevens
Aangenaam!
Gelieve je voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve je familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door je aanvraag in te dienen, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.

Vergelijk offertes van lokale vakmannen & bespaar!

Ontvang de beste deals voor het verduurzamen van je woning door gratis offertes van betrouwbare leveranciers te vergelijken. Bespaar tijd en geld terwijl je eenvoudig de prijs-kwaliteitverhouding van verschillende aanbiedingen beoordeelt, en maak een weloverwogen keuze voor een duurzaam huis.

✅ Gratis & Vrijblijvend

✅ In 2 minuten

Vergelijk offertes