Koffiemachine op waterleiding | leasen of huren

Een koffiemachine op een directe waterleiding zorgt er voor dat je niet meer hoeft te letten op de waterhoeveelheid. Hierdoor is de machine sneller, daardoor op termijn goedkoper omdat niemand meer lang hoeft te wachten. Ook zit je nooit meer met een koffiemachine die niet is bijgevuld.

koffiemachine op waterleiding


Een koffieautomaat met veel keuze creëert een welkom gevoel

Een kopje koffie, latte macchiato, thee of zelfs een warme chocomelk geeft zowel de werknemers als de klanten een momentje voor zichzelf. Even genieten van een drankje voordat je weer aan de slag moet. Voor de klanten is het fijn dat ze voor een eventueel gesprek iets kunnen drinken. Er zijn veel soorten koffiemachines, met diverse opties.

Waterreservoir

Een machine met een watertank heeft een ingebouwd reservoir. Deze moet je handmatig vullen met water. Het voordeel van zo’n machine is dat deze nergens aan gebonden is, behalve aan stroom. Je kunt deze dus overal neerzetten waar je het wilt hebben. Het nadeel hiervan is dat het maken van elk soort drinken er een extra handeling is, namelijk het reservoir vullen met water.

Vaste wateraansluiting

Een koffiemachine met een vaste wateraansluiting tapt direct water uit de waterleiding. Het water uit de waterleiding wordt wel eerst gefilterd voordat er een drankje mee gemaakt wordt. Zo wordt de levensduur van de machine gerekt en de smaak van de koffie gewaarborgd. Het voordeel hiervan is dat het zeer geschikt is voor het zetten van grote volumes drinken. Dankzij de vaste aansluiting op de waterleiding ben je niet afhankelijk van een water reservoir. Wees zeker van de plaatsing want de beste koffieautomaat bedrijf verplaats je niet zomaar.

Interesse in een koffiemachine op waterleiding?
Door te kiezen voor een koffiemachine op de waterleiding aan te sluiten, heb je altijd koffie en hoef je nooit eraan te denken om het reservoir bij te vullen. Zo sla je twee vliegen in dezelfde klap!
arrow Vraag offertes aan

Soorten koffie

Het soort koffie dat je wilt drinken bepaalt welk soort automaat erbij hoort.

  • Koffie bonen: vers gemalen, krachtige smaak, breed assortiment. Heeft een wat langere zettijd, hogere aanschafkosten en wat meer onderhoud. Daar staat wel een sublieme smaak tegenover.
  • Vriesdroog koffie: snelle zettijd, verkrijgbaar in 3 smaken, lage onderhoudskosten, geen afval.
  • Filter koffie: doet men denken aan vroeger. Wordt voornamelijk gebruikt voor een groot gebruik. Heeft een wat langere zettijd, maar je krijgt wel veel koffie in een keer.
  • Fresh brew koffie: vergelijkbaar met filterkoffie maar dan sneller. Elk kopje wordt vers gezet.
  • Liquid koffie: op basis van een sterk concentraat in combinatie met heet water. Het concentraat wordt meestal gekoeld in een vriezer.

Ruime keuze aan diverse apparaten

Afhankelijk van je gebruik kun je kiezen voor een wat kleinere machine of een grote. De grotere machines komen vaak ook met meer mogelijkheden. Denk aan espresso, dubbele espresso, cappuccino, latte macchiato, koffie, koffie met melk, warme chocomelk, warm water voor thee enz. Er zijn tegenwoordig ook machines met een energiebesparingsmodus. Dat bespaart weer in je eindafrekening als je machine niet de hele tijd aan hoeft te staan. Vooral in combinatie met een goede waterkoeler op kantoor is dit een aanrader.

een koffiemachine die op waterleiding aangesloten is

Leasen, huren of kopen

De staf van het bedrijf/kantoor bepaalt of ze een koffiemachine leasen, huren of kopen. In sommige gevallen is het verstandig een machine te kopen. De machine wordt eigendom en op langere termijn is dit vaak goedkoper.
In andere gevallen is het aantrekkelijker om een machine te leasen. Met een vast huurbedrag per maand, waarbij het onderhoud en de reparaties van de machine zijn inbegrepen, kun je van een goede kop koffie genieten zonder daar een grote investering voor te hoeven doen.

Bij sommige leveranciers kun je je oude machine inruilen voor een leuke regeling!

Koffiemachine op waterleiding: gratis offertes

Een lekker kopje koffie op kantoor is altijd fijn en zorgt voor een goede sfeer. Door via onderstaand formulier vrijblijvend offertes aan te vragen, kun je een mooi nieuw koffiemachine aanschaffen en professioneel laten installeren, zodat je altijd een lekkere kop koffie kunt aanbieden.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Beschrijf je project
1*. Aantal kopjes per dag
2*. Soort koffiemaling?
3*. Branche
4*. Omschrijving
5. Voeg foto’s en/of bijlagen toe (Optioneel)
Upload
Uploading…
Done!
Error! .
Je gegevens
Aangenaam!
Gelieve je voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve je familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door je aanvraag in te dienen, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.

Vergelijk offertes van lokale vakmannen & bespaar!

Ontvang de beste deals voor het verduurzamen van je woning door gratis offertes van betrouwbare leveranciers te vergelijken. Bespaar tijd en geld terwijl je eenvoudig de prijs-kwaliteitverhouding van verschillende aanbiedingen beoordeelt, en maak een weloverwogen keuze voor een duurzaam huis.

✅ Gratis & Vrijblijvend

✅ In 2 minuten

Vergelijk offertes