Informatie prijsvergelijk

Via deze website kun je als consument vrijblijvend offertes aanvragen bij bedrijven uit je regio van je keuze. Dit is eenvoudig en behoeft slechts met één handeling. Je kunt meerdere soorten verbouwingen opvragen als je die wilt uit laten voeren, zodat je een gedegen vergelijking kunt maken.

Samenwerking

Wij werken hiervoor samen met bedrijven die zorg dragen voor een gedegen toelatingssysteem voor de bedrijven en specialisten. Ondanks dat er door deze toelating wordt gestreefd naar de beste kwaliteit voor de klant zijn wij niet verantwoordelijk voor de eventueel tot stand gekomen overeenkomst, zie ook de voorwaarden. Als je een aanvraag verstuurt, wordt er spoedig contact met je opgenomen om het vrijblijvende aanbod te bespreken.

Je kunt op deze manier zonder veel extra werk, geld besparen op je opdracht.

Werkwijze
De vrijblijvende informatie die je van deze 2 tot 6 bedrijven ontvangt, is een uitstekend startpunt bij je zoektocht naar het juiste bedrijf en het vinden van de beste prijs. Tot 6 bedrijven per product zullen contact opnemen en een offerte op maat zullen uitbrengen. Je krijgt alleen een offerte als er een geschikt bedrijf die je echt kan helpen aangesloten is bij ons uitgebreide netwerk. Wij kunnen niet garanderen van het feit dat je een minimum aantal offertes ontvangt. Dit komt omdat aangesloten bedrijven om diverse redenen geen contact met je kunnen opnemen. Je kunt hierbij denken aan drukke periodes voor bedrijven.

Gratis offertes, zonder verplichtingen

Je aanvraag wordt verzonden naar bedrijven die veelal werkzaam zijn in je regio die geïnteresseerd zijn om de verbouwing uit te voeren. Hiervoor betalen zij ons een vergoeding, waardoor deze dienst voor jou dus helemaal gratis is. Het is daarom belangrijk om deze dienst alleen te gebruiken als je echt wilt gaan verbouwen zodat die bedrijven een eerlijke kans hebben om te mogen komen verbouwen. Je vergelijkt dus de prijzen van verschillende bedrijven voor de verbouwing dit je wilt laten doen. Hoe beter de contactinformatie, hoe beter de bedrijven de offerte kunnen maken.


Je voordelen zijn:

Zekerheid

Aangezien een verbouwing vaak samen gaat met hoge bedragen en contracten is het goed om de vele tips op deze website samen te vatten. Voor de zekerheid is het goed om alles heel goed te controleren voor je besluit met een bedrijf in zee te gaan. Het nemen van voorzorgsmaatregelen lijkt achteraf gezien misschien overdreven, maar bij dergelijke grote bedragen bij overeenkomsten (€1.000,= kwijtraken is al zuur, laat staan meer) is het in onze ogen meer dan nodig.