Goedkope keukens Polen | Kosten en aandachtspunten

Een goedkope keuken kopen in Polen omwille van gunstigere, lagere prijzen kan nog steeds. Een keuken goedkoop volledig renoveren is haast onmogelijk. Daar zijn keukens simpelweg te duur voor. Om toch op de kosten te besparen kun je ervoor kiezen om een keuken in Polen aan te schaffen. Lees verder en kom te weten hoe je het best aanpakt.

goedkope keukens polen

Pas de keuken goedkoop aan

Voor veel mensen is de keuken de meest gewenste aanpassing in huis. Keukens zijn de perfecte plek voor een gezellig samenzijn. Het is dan prettig als je de kosten zo laag mogelijk kunt houden.

Keukens uit Polen zijn goedkoper

Keukens in aanschaf over het algemeen erg duur. Het is een van de duurste kamers in een woning. Door een goedkope keuken in Polen te kopen kun je fors op de kosten besparen. Keukens zijn in Polen namelijk in aanschaf vele malen goedkoper dan een gemiddelde Nederlandse keuken.

De reden dat keukens in Polen een stuk goedkoper zijn, is redelijk eenvoudig. In Polen worden lagere arbeidskosten en lagere montagekosten gerekend. Als je de kosten van een keuken op een rij zet zie je dat de totaalprijs voor een groot gedeelte uit juist deze twee kosten bestaat.

Door op de arbeidskosten en montagekosten te besparen koop je in principe dezelfde keuken, maar dan tegen een lager tarief. Het kan soms al flink wat schelen als je alleen de keukendeurtjes wilt vervangen.

Bereken de kosten

Door vooraf contact te leggen met een keukenverkoper in Polen, kun je een inschatting maken van de te maken kosten. Dat kan in de praktijk al heel laagdrempelig. Stuur zo’n bedrijf gewoon eens een bericht.

Nadat je de kosten op een rijtje hebt gezet is het verstandig om naar de logistieke kant van de aankoop te kijken. Het is namelijk niet de bedoeling dat de trip naar Polen je meer gaat kosten dan dat je in eerste instantie zou besparen.

Praktische info

Stippel vooraf het hele plan uit en zorg dat je genoeg info hebt over welk type keuken je wil naast de grootte, stijl en functionaliteit van je keuken. Bedenk hoe je de keuken gaat bekijken, vervoeren en (laten) plaatsen. Dat kun je eventueel in overleg met de leverancier doen.

De leverancier zal je graag helpen, zij hebben immers baat bij de verkoop van keukens. Wanneer het fysiek bezoeken van een showroom niet mogelijk is, kun je soms ook een virtuele tour volgen.

Wil je persoonlijk advies en op maat gemaakte offertes ontvangen?
Vul dan snel onderstaand formulier in. Het is volledig gratis en zonder aankoopverplichting!
arrow Ontvang offertes

Goedkoop

Hoewel keukens over het algemeen prijzig zijn is het niet onmogelijk om een goedkope keuken te kopen. Het is belangrijk dat je verschillende keukenleveranciers vergelijkt. Uit onderzoek blijkt dat je bij het ene bedrijf 257 % duurder uit kunt zijn dan voor exact dezelfde keuken bij een concurrent. 

In principe is dat de reden dat keukens in Polen goedkoop zijn. De keuken verschilt qua materialen en kwaliteit niet van Nederlandse keukens, maar de kosten worden op een andere manier berekend.

keukens goedkoop polen

Aandachtspunten

Naast de praktische zaken, zijn er nog een aantal punten waar je rekening mee moet houden. Hieronder lichten we deze toe.

1. Keuken zonder apparatuur

Als je van plan bent een goedkope keuken in Polen te kopen, heb je de mogelijkheid om keukens met apparatuur of keukens zonder apparatuur te kopen. Het is niet noodzakelijk om keukenapparatuur in Polen te kopen.

Om de kosten van de keukenapparatuur kopen laag te houden ga je op zoek naar goede deals. Bij veel verkopers krijg je korting als je meerdere apparaten tegelijkertijd koopt. Soms moet je dat dan wel eerst zelf aankaarten. 

Je kunt de hoogte van de kosten voor de apparatuur zo hoog of laag houden als je zelf wil. Door te kiezen voor luxe, dure apparatuur zal de prijs van keukens vanzelfsprekend direct omhoog te schieten.

2. Onderhandelen

Een volgende optie is het onderhandelen over de prijs. Daarbij is het van belang dat zowel jij als de leverancier elkaar voldoende verstaan. Helder contact is essentieel bij de aankoop van een goedkope keuken in Polen. 

Door te onderhandelen over de prijs van de keuken kun je veel geld besparen. Dat werkt in Polen hetzelfde als in Nederland, België en Duitsland.

Vaak is een keuken uit Duitsland goedkoper. Het voelt wellicht wat ongemakkelijk, maar onderhandelen over goedkope keukens in Polen is gebruikelijk. Daar gaat de verkoper in principe al van uit.

3. Service en garantie

Vraag ook naar de service en garantie. Verzamel informatie over bijvoorbeeld de installatieservices en de after-sales ondersteuning die de fabrikant biedt. Ook is het handig om de betalingsvoorwaarden en de leveringsopties inclusief eventuele verzendkosten en levertijden te bespreken.

4. Pools keuken kopen: online bestellen

Wil jij een goedkope keuken uit Polen kopen? Zorg er dan voor dat je de Poolse taal machtig bent. Of iemand meeneemt die dat wel is. Ben je online aan het zoeken voor een goedkope Poolse keuken? Overweeg dan Google Translate.

Offerte

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Beschrijf je project
1*. Wat moet er gerenoveerd worden?
2*. Is de woning in bezit?
3*. Omschrijving
4. Voeg foto’s en/of bijlagen toe (Optioneel)
Upload
Uploading…
Done!
Error! .
Je gegevens
Aangenaam!
Gelieve je voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve je familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door je aanvraag in te dienen, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.

Vergelijk offertes van lokale vakmannen & bespaar!

Ontvang de beste deals voor het verduurzamen van je woning door gratis offertes van betrouwbare leveranciers te vergelijken. Bespaar tijd en geld terwijl je eenvoudig de prijs-kwaliteitverhouding van verschillende aanbiedingen beoordeelt, en maak een weloverwogen keuze voor een duurzaam huis.

✅ Gratis & Vrijblijvend

✅ In 2 minuten

Vergelijk offertes